Kodit

Ihmiset viettävät nykyisin enemmän aikaa kotonaan ja kodin sisustukseen kiinnitetäänkin huomattavasti enemmän huomiota. Kodin halutaan kuvaavan siellä asuvia ihmisiä ja toimivan näiden ihmisten mukana.

P.O.L.T.E design haluaa auttaa sinua saamaan kodistasi maailman parhaimman paikan, jossa sen jokainen asukas voi viihtyä. Tarvitset sitten apua sohvan tai verhojen valinnassa, yhden huoneen sisustamisessa tai koko kotisi ilmeen päivittämisessä pintamateriaaleista tekstiileihin.

Voit valita juuri sinulle sopivan suunnitelman laajuuden, konsultointikäynnistä — "avaimet käteen" suunnitelmaan.

Uudisrakennukset

Jos suunnitelmissasi on rakentaa uusi koti, kannattaa sisustussuunnittelija ottaa mukaan jo varhaisessa vaiheessa. Koska kodin tärkein asia on toimivuus ja tämän perusta luodaan jo suunnitteluvaiheessa on luontevaa että sisustussuunnittelija on jo tässä vaiheessa mukana. Näin voidaan välttyä ongelmatilanteilta sisustusvaiheessa, joita yleensä ovat tilojen huono käytettävyys/muunneltavuus kalusteiden kanssa.

P.O.L.T.E design haluaakin kotisi toimivan vielä vuosien päästä rakentamisesta.

Yritykset

P.O.L.T.E design suunnittelee sisustusratkaisuja myös yritysten yksilöllisiin tarpeisiin. On kyse toimistosta, ravintolasta, tilojen päivityksestä tai täydestä remontista P.O.L.T.E design tarjoaa sinulle tarvitsemaasi yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua.